Főoldal | Elérhetőségeink |
Magunkról Sportboltok Képek Letöltés
hirdetes hirdetes

EGO-TAVASZ

Megérkeztek az első 2013-as tavaszi-nyári pólók. A kollekció a nyár folyamán tovább bővül. Találkozunk a boltokban!  EGO TEAM  

EGO-2013-GRAPHIX

Bővűl póló kinálatunk. Az új Graphix mintákat megtekinthetitek a Képek menűpont alatt! A pólók korlátozott számban és korlátozott üzletek polcain lesznek csak elérhetőek. Ezekről ...

2012 NYÁR

Végre itt a nyár, és megérkeztek az EGO nyári pólói is! A termékeket keressétek a forgalmazóknák! A grafx kollekciót megtaláljátok a képek menüpont alatt is! EGO TEAM

Összes eddigi hír >>

Technológia és innováció

Tapasztalt olasz designereink a legújabb nemzetközi trendeket követve tervezik szezonálisan változó kollekcióinkat. Fiatalos vonalvezetés, divatos színvilág, természetes alapanyagok és tökéletes, minőségi gyártás jellemzi az EGO márkát.
Gyártmányfejlesztő részlegünkben hozzáértő szakemberek modern technológia segítségével dolgoznak azon, hogy az EGO márkanévvel fémjelzett sportruházati cikkek szabásvonala kövesse a test vonalát, a varrások precízek, a nyomatok, a hímzések tökéletesek legyenek, azaz a késztermékben a vevő jól érezze magát.
Nem csak figyeljük és követjük a legújabb technológia trendeket, de kivesszük a részünket a technológia innovációból is. Mivel fejlesztéseink során figyelembe vesszük a sporttevékenységekkel járó megnövekedett igénybevételeket fokozott komfort, és rugalmassági tényezőkkel készítjük termékeinket. A technológiai fejlődés rohamos a sportruházat területén. A követelmények tekintetében ma már nincs éles határvonal a sportruházat és a sportruházat elitjének is tartott versenysport között. A legfrissebb újításokat kifejezetten sportruházati termékeinken túl szabadidős és utcai vonalra is adaptáljuk, örökítjük, ezzel emelve a minőséget és komfortérzetet a mindennapok viseletében is.

sportruházat riderswear logo

© EGO Riderswear session

Az EGO Prémium termékköre a funsportok képviseloi számára. Az EGO ©Acidrop és ©Panic termékei a profi snow és wake-bordosok deszkások bmx-esek és korisok számára nyújt excluzív minoségu termékeket. Az extrémsportok képviseloinek bevonásával és együttmuködésével folyamatosan fejlesszük a termékkört. Egyértelmuen a legmagasabb minoség elérése alapkövetelmény.

© Free lines

sportruházat free lines logoEzzel az emblémával jelzett termékeink az Aktív Sportolás minden igényének megfelelnek, mind az alkalmazott gyártási technológiákat, mint a felhasznált alapanyagok tekintetében. Mind a szellozés mind a börrel történo irritáció mentes érintkezés, mind a szabad és könnyed mozgás messzemeno támogatása jellemzi ezt a termékkört. A spektrumot mutatja hogy az Ego ebben technológiában valósítja meg a Free-style képviseloinek Break táncosok Ego szponzoráltak viseleteit, a termékkör extrém igénybevételekre tervezve a muvészeti ág képviseloinek bevonásával történik.

© Weather conditions

sportruházat weather conditions logoEz a termékkör fokozott időjárási igénybevétekkel szemben felvértezett viseleteinket takarja. Vizálló, lélegző, szélálló technológiák és megoldások alkalmazása a cipzártól a varratokon át az alkalmazott szigetelésekig és anyagválasztásig(sok esetben vizlepergető anyagok alkalmazásával.

© Weather komfort

sportruházat weather komfort logoHétköznapi viseleteink emelt szintű komfort biztosítására extrém időjárási körülmények esetén is. Ezt a minősítést kizárólag olyan termékeink kapják melyek a legújabb technológiai ujításokkal valósítják meg az időjárás által támasztott követelményeknek való megfelelést.

© Ski sets

sportruházat ski sets logoA síelés valóban zavartalan és szabad élménnyé tételéhez ma már számos technológiai eszköz áll rendelkezésünkre. Termékeink ezen köre a legmesszebbmenőkig megfelel az elvárásoknak legyen az versenyszerű aktív mindennapi sportolás, vagy szabadídős tevékenység. Ezekben a viseletekben lehetőségünk van a mindennapi edzésre, de mind gyakorlati mind átvitt értelemben a versenypályáig vezető teljes út (pl. tevékenység a pályák megközelítéséhez, a sífelvonókon történő közlekedés egyaránt) átgondolásra került termékeink tervezésénél.

© Sailing

sportruházat sailing logoEzen termékörbe tartozó viseleteink akár a proffeszionális vitorlázással kapcsolatos extrém igénybevételeknek is megfelelni képesek, de számos tulajdonságuk a hétköznapi életben, vagy a hobbi sportolás során is hasznosnak bizonyulnak. Kiemelt figyelmet szenteltünk ezen termékek kialakításakor a szélállóságnak és a masszív vízállóságnak egyaránt. Mivel hosszú ideig szükség lehet a rendkívűli viszonyoknak történő megfelelésre fokozottan jelentkezik a szellőzés biztosítása is.

© Winterjogging

sportruházat winterjogging logoEbben a termékkörben a kifejezetten hideg időjárásban is, a lehető legnagyobb komfortérzet elérését tartottuk szem előtt. Réteges, rugalmas gyakran polár anyagok és betétek, bélések alkalmazásával megvalósított szabadidőruhákról van szó. Mind az alkalmazott technológiák mind a választott anyagok biztosítják a téli idő határtalan élvezetét, legyen szó szánkózásról, korcsolyázásról, túrázásról vagy mindennapi viseletről.

© 1994-2009 EGOSPORT
Oldal generálva: 2018-07-20 00:46:34 | Optimalizálás, fejlesztés